Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Armatura pentru membranele poliuretanice Tecnoband

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Produs textil special, produs din fibre sintetice, proiectate special ca produs complementar la membranele Desmopol (cu marea lor elasticitate).

Este ideal în situaţiile care necesită un nivel suplimentar de protecţie sau armare, MINIMIZÂND EFECTUL DE AUTONIVELARE al acestor produse şi crescând grosimea finală a membranei obţinute.

PRINCIPALELE AVANTAJE:

Produs 100% compatibil cu solvenţii, umezindu-se cu uşurinţă.
Flexibil şi uşor de adaptat la colţuri, unghiuri etc.

Elasticitate mare, astfel încât există o foarte mică pierdere a proprietăţilor mecanice ale membranei.
Disponibil în 2 versiuni: ca armătură (TECNOBAND) sau ca protecţie superioară / inferioară a membranelor, şi drenaj (TECNOBAND PROTEC).
În plus, TECNOBAND este disponibilă în lăţime mică (30 cm), ideală pentru a trata îmbinările perete / pardoseală, şi când se pregătesc suprafeţele înainte de hidroizolare.

PRINCIPALELE APLICAŢII:

Miez pentru armarea DESMOPOL împotriva înţepărilor cauzate de colţuri, elemente ascuţite, îmbinări etc.
Pentru a evita efectul auto-nivelant al răşinilor poliuretanice atunci când se aplică pe suprafeţele verticale / înclinate.

Protejarea suprafeţei, înainte de acoperirea membranei DESMOPOL cu mortar şi plăci de gresie (TECNOBAND PROTEC), minimizând frecarea de membrană, şi cres când rezistenţa la înţepare, de asemenea favorizând evacuarea apei prin drenaj capilar, atât deasupra cât şi dedesubt.

Protecţia dedesubt în cazul aplicării de DESMOPOL pe suprafeţe cu denivelări.
O mai bună omogenizare a produsului (o grosime mai uniformă) în special în cazul aplicării prin pulverizare a membranei DESMOPOL, sau când se hidroizolează zonele de îmbinare perete / pardo sea lă sau alte suprafeţe verticale.

Posibilitatea de a crea o margine atunci când se colmatează rosturile de dilatare, evitând ca prea mult produs să fie introdus în rost.
Pentru mai multe detalii accesati: TECNOBAND – fisa tehnica;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura